fbpx
fien

Vaate jolla on juuret

Suomalaista laatua ja designia rakkaudella, intohimolla ja suurella sydämellä. Tarina-Asu suunnittelee ja valmistaa kotimaisin voimin laadukkaita pellavavaatteita, joissa viihdytään ja koetaan mielihyvää pitkän aikaa. Vaatteen käytettävyys ja mukavuus ovat sen tärkeimmät laatutekijät. Miellyttävyys syntyy materiaalista, mallista sekä vaatteen muotoilusta. Laatu ja kestävyys ovat Tarina-Asun malliston perusta ja lähtökohta. Asiakkailta saatu palaute viitoittaa malliston suunnittelua ja kehittämistä.

Tärkein arvomme on kotimaisuus ja kaikki vaatteemme valmistetaan Suomessa. Tällä varmistetaan korkea laatu, vastuullisuus työoloista ja tekijöistä.

Tarina-Asu on perustettu 1993, Lappeenrannassa. Yrityksen perustaja Sanna Lehto toimii edelleen Tarina-Asun pääsuunnittelijana ja vastuunkantajana.

Tarina-Asun vaatteissa yhdistyy suomalainen luonto ja käsityö, aikaa kestävä suunnittelu ja laadukkaat materiaalit. Tuloksena näistä syntyy yksilöllinen vaate juuri Sinulle, ei vain päällä pidettäväksi – vaan elämää kestäväksi.

"Jalat maassa, pää pilvissä"

Toimitusjohtaja & Pääsuunnittelija

Sanna Lehto

Tarina-Asun taustalla on Sanna Lehdon tarkka näkemys korkealaatuisista vaatteista ja materiaaleista. Tarina-Asu tarjoaa asiakkailleen vain parasta laatua olevia pellavavaatteita, jotka muuntautuvat moneen ja ovat ajattomia.

Sanna on taustaltaan taidekutoja, mikä on auttanut häntä näkemään värien ja materiaalien merkityksen menestyvässä tuotteessa. Tarina-Asun vaatteiden sävyt ovat Sannan pitkällisen suunnittelun lopputulos.

"Laadukkaan ja kestävän vaatteen puolestapuhuja"

Brändijohtaja

Kiia Aarnio

Kiialla on raudanluja muoti- ja vaatealan työkokemus. Hänellä on vahva ymmärrys asiakkaan tarpeista. Kiian kutsumuksena on kestävä kehitys ja vaatteiden pitkäaikainen käyttö nykyisen kertakäyttökulttuurin sijaan.

Kiian liiketoimintaosaamisen avulla yrityksen yleisilmettä uudistettiin vastaamaan Tarina-Asun vaatteita ja ideologiaa.