fbpx
fien

Vaate jolla on juuret

Persoonallinen, kestävä vaate – osa sinun tarinaasi.

Tarina-Asun tyyli on luonnollisen kaunista, rehellistä ja konstailematonta. Suunnittelemamme vaatteet teetämme paikallisena käsityönä hyvin istuviksi kaikille naisille, ja luonnostelemme asujen mallit yli 25 vuoden kokemuksella.

Hyvä suunnittelu kestää aikaa. Se ei vanhene muodin mukana vaan mukautuu elämääsi. Siitä tulee osa sinun tarinaasi. Näistä arvoista on Tarina-Asu tehty.

Sukupolvelta toiselle

Tarina-Asu on perheyritys toisessa polvessa. Pääsuunnittelija Sanna Lehto perusti Tarina-Asun jo vuonna 1993. Sannan siskontyttären Kiia Aarnion yhteys Tarina-Asuun alkoi jo pienenä tyttönä, hänen toimiessaan mallina Sannalle. Nyt hän tuo Tarina-Asuun kansainvälistä kokemusta vaatealan johtamisesta. Tarina-Asun brändissä yhdistyvät sukupolvien erilaiset vahvuudet ja näkökulmat, jatkuvuus sekä intohimo laadukkaaseen ja kestävään designiin.

"Jalat maassa, pää pilvissä"

Toimitusjohtaja & Pääsuunnittelija

Sanna Lehto

Tarina-Asun taustalla on Sanna Lehdon tarkka näkemys korkealaatuisista vaatteista ja materiaaleista. Tarina-Asu tarjoaa asiakkailleen vain parasta laatua olevia pellavavaatteita, jotka muuntautuvat moneen ja ovat ajattomia.

Sanna on taustaltaan taidekutoja, mikä on auttanut häntä näkemään värien ja materiaalien merkityksen menestyvässä tuotteessa. Tarina-Asun vaatteiden sävyt ovat Sannan pitkällisen suunnittelun lopputulos.

"Laadukkaan ja kestävän vaatteen puolestapuhuja"

Brändijohtaja

Kiia Aarnio

Kiialla on raudanluja muoti- ja vaatealan työkokemus. Hänellä on vahva ymmärrys asiakkaan tarpeista. Kiian kutsumuksena on kestävä kehitys ja vaatteiden pitkäaikainen käyttö nykyisen kertakäyttökulttuurin sijaan.

Kiian polku on kulkenut kesätöistä Tarina-Asun myymälässä brändijohtajan rooliin. Kiian liiketoimintaosaamisen avulla yrityksen yleisilmettä uudistettiin vastaamaan Tarina-Asun vaatteita ja ideologiaa.