fbpx
fien

Toimitusehdot

TUOTTEEN VAIHTAMINEN JA PALAUTTAMINEN:

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissa, täysin käyttämättömiä, pesemättömiä sekä ehjiä ja hajuttomia. Ja niissä on oltava alkuperäiset tuotetunnukset ja -laput paikoillaan. 

Verkkokaupassamme ei ole vaihtomahdollisuutta. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote verkkokauppaamme palautusohjetta noudattaen ja tehdä haluamastasi tuotteesta kokonaan uusi tilaus. Uudesta tilauksesta veloitamme normaalit postikulut.

Palauttaminen on sinulle maksutonta. Mikäli palautat kaikki tilauksellasi olleet tuotteet, hyvitämme myös tilauksesi toimituskulut.

Huomioithan, että asiakaspalautuksen saapuminen verkkokaupalle vie yleensä 3-5 arkipäivää. Saat aina ilmoituksen sähköpostiisi, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. 

TOIMITUSAIKA:

Tilauksen toimitusaika on yleensä noin 7-10 arkipäivää. Mikäli toimituksellasi on kiire, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme onko tilaamaasi tuotetta valmiina heti lähetettäväksi.

Saat ilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostiisi, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi toimipisteestä.

TOIMITUKSEN HINTA:

Toimitamme tilaukset lähipakettina valitsemaasi toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Toimituksen hinta kotimaahan on 7,90€ ja Ruotsiin 17,90€.

HYVITYS:

Hyvitämme palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen,kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi.

Jos palautettava tuote on vahingoittunut, otettu käyttöön tai ei muuten ole jälleenmyyntikuntoinen, Tarina-Asu Oy ei ole velvollinen hyvittämään tuotteen ostohintaa asiakkaalle.

TILAUKSEN NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN:

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi sen jälkeen, kun se on jo lähetetty sinulle, nouda lähetys toimipisteestä ja palauta se meille palautusohjettamme noudattaen. Veloitamme asiakkaalta jälkikäteen meille aiheutuneet ylimääräiset pakkaus-, lähetys- ja käsittelykulut, yhteensä 12 euroa siinä tapauksessa, että asiakkaasta johtuvasta syystä lähetys on jäänyt noutamatta ja se on palautunut verkkokauppaamme.

VIRHEELLINEN TUOTE:

Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa tilauksen sisältö, tuotteiden kunto ja vastaanotettu kappalemäärä huolellisesti heti, kun tilaus on vastaanotettu.

 Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuotteessa on virhe, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostilla (info@tarina-asu.fi) tai puhelimitse . 044 282 9244 (arkisin 10.00-15.00)

 Mikäli tuotteessa on virhe, liitäthän käsittelyn nopeuttamiseksi sähköpostiin mukaan kuvan vaurioituneesta tuotteesta siten, että kuvassa näkyy selkeästi  viallinen alue ja mikä tuote on kyseessä. 

Tuotereklamaatio:

Reklamaatio-oikeus kattaa tuotteen valmistusvirheet.

Huomioithan, että reklamaatio-oikeus ei kata:

1. käytössä syntyneitä kulumia

2. vaatteelle aiheutuneita vahinkoja

3. tuotteen käyttötarkoitukseen sopimattomasta tai liiallisesta käytöstä

aiheutuneita vahinkoja

4. hien tms. aiheuttamia vahinkoja

5. normaalia uuden kankaan aiheuttamaa värinpäästöä

6. tuotteen käytöstä tai vääränlaisesta pesusta johtuvia vaurioita

Asiakaspalvelu:

Mikäli sinulla on vielä jotain kysyttävää, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme erittäin mielellämme.

sähköposti: info@tarina-asu.fi

puh: 044 2829 244 (arkisin 10.00-15.00)

Tuotteen virheestä ilmoittaminen
Vastaamme tuotteiden valmistusvirheistä myös edellä ilmoitetun 14 päivän jälkeen. Tarkasta tuote kuitenkin välittömästi sen saatuasi. Havaittuasi virheen ota heti yhteys meihin tilanteen korjaamiseksi.

Yritystiedot:

Yrityksen nimi: Tarina-Asu Oy

Y-tunnus: 2628143-7

Yrityksen virallinen osoite: Luukkaankatu 31, 53300 Lappeenranta

Sähköpostiosoite: kiia.aarnio@tarina-asu.fi