fbpx
fien

Yksityisyyden suoja ja rekisteriseloste

YKSITYISYYDEN SUOJA
Verkkokauppa tarina-asu.fi noudattaa hyviä verkkokauppakäynnin tapoja asiakkaan tietoturvaa ja yksityisyyden suojaa kunnioittaen. Tämä tietosuojaseloste koskee kaikkia verkkokauppa tarina-asu.fi harjoittamia internet-palveluja.

REKISTERISELOSTE
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä
Tarina-Asu Oy
Luukkaankatu 31
53300 Lappeenranta
sähköposti: tarinaasu@gmail.com
y-tunnus: 2628143-7

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Tarina-Asu Oy/Sanna Lehto

Rekisterin nimi
t
arina-asu.fi verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Käyttäjän etu- ja sukunimet
  • Käyttäjän yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköposti)
  • Tilaushistoria (käsitellyt ja käsittelyssä olevat tilaukset maksutapoineen)
  • Käyttäjän sivustolta lähettämät sähköpostiviestit (viestin sisältö ja header-tiedot)
  • Internet –palvelimen tekniset lokitiedot (sisältävät käyttäjän IP-osoitteen ja tietoja käyttäjän selaimesta)

Asiakkaan pankki- ja luottokorttien tiedot eivät ole verkkopalveluiden henkilökunnan nähtävissä. Maksut tapahtuvat aina pankin omalla palvelimella SSL-suojatun yhteyden kautta.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteri on tarkoitettu ensisijaisesti tarina-asu.fi –verkkokaupan ja sen asiakkaiden väliseen palvelusuhteiden hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta sähköiseen suoramarkkinointiin. Rekisteröitymällä asiakas antaa tarina-asu.fi –verkkokaupalle luvan käyttää tietoja suoramarkkinointiin muulla kuin sähköpostin välityksellä (esim. perinteisellä postilla tai puhelimen tekstiviestillä).

Tietojen luovutus ja salassapito
Tietoja ei missään tilanteessa luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteri on tallennettu ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelimelle, johon on tarina-asu.fi –verkkokaupan henkilökunnan lisäksi pääsy palveluntarjoajan henkilökunnalla. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

tarina-asu.fi –verkkokauppa pidättäytyy vastuusta, mikäli asiakaan tiedot joutuvat ulkopuolisten tietoon tarina-asu.fi –verkkokaupasta riippumattomien tietomurtojen takia. Esimerkiksi jos palvelimelle tapahtuu tietomurto, jota tarina-asu.fi –verkkokaupan henkilökunta ei olisi voinut estää. Asiakas on itse vastuussa omasta tunnuksestaan ja on velvollinen vaihtamaan salasanan, mikäli epäilee sen joutuneen ulkopuolisten tietoon.

tarina-asu.fi –verkkokauppa pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tiedotteeseen, kuitenkin ilmoittamalla asiasta asiakkaalle. Lisätietoja asiakasrekisteri- ja tietoturvapolitiikastamme saa osoitteesta tarinaasu@gmail.com.